Jennifer Aniston

 Forleden dag kunne man høre Jennifer Aniston sende et skrig af dimensioner ud over Beverly Hills, da en flok gartnere fik en splitterravende nøgen Aniston at se i en yderst afslørende position, mens hun uden en trevl på kroppen udførte sin morgen-yoga.

”Baby Surprise”-stjernen havde åbenbart ikke forestillet sig, at hendes gartner-team kunne finde på at møde tidligere end normalt, og hun fik sig derfor en ubehagelig overraskelse. 

Gik du glip af Jennifers seneste "dinner-date"? Så se herAniston var stået tidligt op for at udføre sine morgenøvelser, og hun havde endda åbnet vinduerne til soveværelset for at få lidt frisk luft ind, mens hun lavede en såkaldt ”kringle”-position.

Men lige som Jennifer havde fået kroppen indstillet i en af de mest krævende stillinger inden for yoga, fik hun pludselig øje på arbejdsmændene, der med store øjne, kiggede ind af vinduerne til stjernens soveværelse.

Jennifer skulle eftersigende have skreget så højt, at samtlige arbejdsmænd stak i løb og gemte sig bag nogle buske.

Følg os på Facebook

Opkørt af den ekstremt pinlige hændelse greb Jennifer en morgenkåbe og en telefon, hvor en assistent i den anden ende af røret, med skrig og skrål, fik at vide, at gartnerne aldrig må møde tidligt, når hun er i byen, og at den formentlig skræmte assistent, skulle sørge for, at det aldrig nogensinde vil gentage sig.

Mon ikke stjernens havemænd har fået sig lidt af en oplevelse? Det er i hvert fald de færreste, der har set Jennifer Aniston lave yoga med bar røv!

Kom direkte til nyhedsoversigten


Kommentar

Gem
  • 28. september 2010 - kl. 15:21
    Og det tror I virkeligt på?! -Get real!
  • 22. september 2010 - kl. 18:00
    Godt det ikke er mig!, pinligt!!!
  • 22. september 2010 - kl. 15:45
    Hehe, synd for hende.....
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk
"