Så er det ved at være sidste chance for at vinde fede præmier med KIG IND på skattejagt.dk

I denne uge trykkes de sidste koder, som giver skrabelodder på skattejagt.dk! Udnyt den sidste chance - måske bliver det dig, der vinder den helt store præmie denne gang.

Læs også: Køb dit KIG IND til iPad for KUN 13 kr.

Der er stadig masser af lækre præmier og vinderchancer. Deltag i konkurrencen og vær med i Danmarks  største skattejagt inden torsdag den 20. december kl. 15. Du kan blandt andet vinde en spritny Renault Captur, luksusferie for hele familien, smykker og kontanter. Der er fortsat præmier for op til 20 millioner kroner. Den sidste kode findes i denne uges KIG IND

Læs også: Her kan du finde alt det gossip, du ønsker!

Når du har fundet koden, kan du med det samme gå ind på din mobil, iPpad eller computer og se, om du har vundet!

Sådan gør du:
Fra denne uge kan du samle skattejagtkoder, som er gemt i dit KIG IND. Koderne kan veksles til »spil« og »lodder«, der findes på www.skattejagt.dk. Med koden fra bladet, får man 3 »ture« på et skrabelod til at vinde præmier PLUS 1 lod i lodtrækningen om de helt store præmier. Skynd dig!

Kommentar

Gem
Aller Media A/S © 2009 - www.aller.dk
"